Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ηρακλής Ψ.-Παντριαδικός 3-0


Νίκη που τον κρατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της α' κατηγορίας της Εύβοιας πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι του Παντριαδικού με  3-0.

Ο Παντριαδικός πάλεψε το ματς. Ειδικά στο α' ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Ηρακλή που έψαξε, αλλά δεν βρήκε το γκολ.
Με το που ξεκίνησε όμως το β' ημίχρονο, ο Μαναρίτσας ξελάσπωσε την ομάδα του. Συγκεκριμένα βρήκε δίχτυα για το 1-0 στο 22ο δευτερόλεπτο, ένα γκολ που έδωσε αέρα και θάρρος στους γηπεδούχους και έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων.
Στο 55' ήταν η σειρά του Σταματάκου να σκοράρει για άλλη μια αγωνιστική, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο παίκτης του Ηρακλή δεν τήρησε το fair play. O Σταματάκος πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, σπρώχτηκε από τον Κικίδη και κέρδισε πέναλτι. Ο Κικίδης αποβλήθηκε, ενώ ο Σταματάκος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0.
Το τελικό 3-0 έγραψε ο Δημήτρης Ζουλιώτης στο 79ο λεπτό
.
Διαιτησία: Φώτης, Τσιφλάκος-Ρουμπής.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Τσολάκος (14′ λ.τ. Σπανός), Σταματάκος, Γκαράνης, Μαναρίτσας (62′ Γκάβαλης), Π. Δ. Σκριβάνος (70′ Στεργίου), Μήτρου (57′ Π. Λάμπ. Σκριβάνος).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Τσιμιχόδημος): Τζαβάρας, Κοροβέσης, Κικίδης, Γκρινιάρης, Ξιφαράς, Γούναρης (80′ Νεσίμι), Ματράκας (85′ Χρόνης), Πασάι (85' Νεσίμι), Μπαϊμπάκης (57′ Χασανλάρι), Λούρος, Πατερίτσας (72′ Μυτάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου