Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Αμαρυνθιακος-Λήλας 2-0


Πολύ καλός ο Αμαρυνθιακός στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί, στο 17’ μετά από ωραία προσπάθεια του Ζουρμπουλή από αριστερά, που μπήκε έκανε σέντρα και ο Ρουμπής με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0!
Η ομάδα της Αμαρύνθου, ευκαιρίες στο 15’ με τον Αντ. Μυρτεζα πού μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ βγήκε λίγο άουτ, στο 25’  η σειρά του Ρουμπή να σουτάρει μέσα από περιοχή και αυτό άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τόν Αμαρυνθιακό,  στο 48’ με τον Ρουμπή να σουτάρει, για ν’ αποκρούσει έξοχα,  ο Μαντάς, για να έρθει και η πολύ καλή ευκαιρία, με τον Παριανό, στο 52’ που σούταρε, για να βρει η μπάλα στα πόδια του Χαζαρίδη και βγήκε κόρνερ.
Η συνέχεια ανήκει στον Λήλα, που έπαιξε καλύτερα και έχασε καλές ευκαιρίες, με τους Λάμτσε, Στρατή και Αναγνώστου, να αστοχούν από πλεονεκτικές θέρσεις!
Την μεγάλη, όμως ευκαιρία, για τους φιλοξενούμενους, την έχασε ο Καραλής στο 85’ όταν βρέθηκε μόνος, σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, απέναντι από τον Σακκη, όμως ο τερματοφύλακας της Αμαρύνθου, απέκρουσε εκπληκτικά και σωτήρια!
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ήρθε καί το 2ο  γκολ του Αμαρυνθιακού, όταν οι του Λήλαντα, είχαν βγει όλοι μπροστά για πετύχουν την ισοφάριση!
Ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ο Βαγγ. Ρουμπής, που στο 90+ έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 2-0!
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Σάκη Παπακυριάκου και εξαιρετικοί οι βοηθοί του, Άγγελος Παππάς και Γιάννης Περιβολαρης.

*ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Σακκής, Σεφερλής, Μάρ. Καρλατήρας,  Λ. Καρλατήρας,  Ξουρής (λτ 36’ Λυμπέρης), Ζάνιος, Χρ. Ζουρμπουλής, Αλεξίου (58’ Κιμουλιάτης), Ρουμπής, Παριανός (75’ Αντωνίου), Αντ. Μυρτέζα (46’ Κόλλιας).
*ΛΗΛΑΣ Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης): Μαντάς. Κικίδης. Ευαγγελινός, Χαζαρίδης, Τζαφέρος, Λάμτσε (54’ Βάθης), Παπίλας, Καρβελάς (31’ Καραλής) Στρατής, Κούκα, Αναγνώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου