Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 2-2






Παιχνιδάρα έγινε στο γήπεδο Αιδηψού με πολύ σασπένς και εναλλαγή συναισθημάτων, με την Αιδηψό και τον Ολυμπο να μένουν στο ισόπαλο 2-2.
Ολα τα γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο σε ένα τρελό 45λεπτο, με τέσσερις πανηγυρισμούς, χαμένο πέναλτι και κόκκινες κάρτες.
Στο 50' ο Τίτο Μπιμπάι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και έκανε το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, μπήκε και το δεύτερο γκολ, με τον Δημήτρη Σαββόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να βάζει τις βάσεις για το τρίποντο.
Στον αντίποδα ο Ολυμπος έμοιαζε να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αλλά τελικά κατάφερε να αποδράσει με το βαθμό.
Στο 66' ο Γιάννης Σταματούκος μείωσε σε 2-1 και ξανάβαλε την ομάδα του στο ματς.
Στο 76' τα φλας ...άστραψαν για τον Τρεγκάι, ο οποίος στην πρώτη του φετινή συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπου ισοφάρισε σε 2-2.
Εκεί που το ματς πήρε φωτιά, ο Ολυμπος έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς στο 77' ο Ντούρμας αντίκρισε την 2η κίτρινη και πήρε πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Οι φιλοξενούμενοι παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, στο 80' κέρδισαν πέναλτι. Ο Κοτρογιάννης το εκτέλεσε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και έχασε την μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να κάνει την ολική ανατροπή, ίσως και την ανατροπή της χρονιάς.
Στο 94' την κόκκινη αντίκρισε και ο Γλυκός της Αιδηψού.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Ρέτσας-Καραβά.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θανάσης Γουρνάς): Κυριακού, Β. Σαββόπουλος, Βασιλείου, Γιουκάι, Γλύκος, Καππές, Μακρής, Ν. Αναγνώστου, Αθανασίου (70′ Καρμάι), Ι. Μπιμπάι, Δ. Σαββόπουλος (71′ Μ. Θαν. Αναγνώστου).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Μπασινάς, Κηρύκος, Σακκής, Κουτσαυλής (59′ Σ. Αργύρης), Αυλωνίτης, Τσουμάνης, Ντούρμας, Ζουρμπουλής (65′ Μπαρώτας), Τρεγκάι (81′ Τρίκκας), Κοτρογιάννης (94′ Δαμπάνης), Σταματούκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου