Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ευβοικός Αγ. Νικολάου – Σκεπαστή 0-3

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Σκεπαστής που έφυγε από τον Άγιο Νικόλαο με τη νίκη, πετυχαίνοντας τρία τέρματα εκτός έδρας στην 8η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας.


Στο 10' ο Τηλιόπουλος έβγαλε μια ωραία ασίστ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας για τον Θανάση Θαλασσινό κι αυτός βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 0-1.
Στο 17' ήταν η σειρά του Δημήτρη Ζουζουλή να βρει δίχτυα με ένα υπέροχο γκολ. Ο Τηλιόπουλος του έστρωσε την μπάλα με το στήθος και ο Ζουζουλής πριν η μπάλα βρει στο έδαφος τράβηξε μία βολίδα και έκανε το 0-2.
Το διπλό της Σκεπαστής ολοκληρώθηκε στο 54' όταν ο Θανάσης Θαλασσινός με τακουνάκι μέσα από την περιοχή, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
Διαιτησία: Καλαμάτας, Πασχαλίδης-Τουλούμης.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγ. Τόγιας): Τσιμπός, Εμμανουέλ, Σαμαράς (46' Ντούρμας), Κ. Κολιόπουλος, Π. Μαραγκός, Περήφανος, Λύκος (68' Χ. Κολιόπουλος), Τζάνος, Θαν. Μακρής, Κρεμασμένος (55' Ντουλελλάρι), Τόγκος (90' Χ. Βαβουλιώτης).

ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005 (Στάθης Κατσικόγιαννης): Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης, Σ. Ανδρέου (55' Ι. Αθ.Θαλασσινός), Καλλίτσης (72' Π. Γερογιάννης), Ν. Καψάλας, Κωνσταντός, Τηλιόπουλος (80' Γεωργίου), Μαυρούτσικος (87' Α. Καψάλας), Καρατζούδης, Θαν. Θαλασσινός, Ζουζουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου