Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΔΡΟΣΙΑ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-4

προσωπικό ρεσιτάλ του Γιάννη Σίμωση ο Ταμυναϊκός πέρασε με επιβλητικό τρόπο (0-4) από την έδρα του ΑΠΚΟ στη Δροσιά και παρέμεινε στην 2η θέση της Α' ΕΠΣΕ, δύο βαθμούς ...μακριά από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Ψαχνών.

Ο έμπειρος φορ των "μπλε" που ήταν εκτός αποστολής στον αγώνα με το Προκόπι την περ. αγωνιστική, σήμερα επέστρεψε στα καθήκοντά του και λες και ήταν τ' Αγιαννιού και ...κέρασε τον αντίπαλο με χατ τρικ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 41′ με τέρμα του Σίμωση και τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Β. Αναστασίου) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Αλιβερίου. Το τρίτο γκολ το σημείωσε και αυτό ο Σίμωσης, κάνοντας χατ-τρικ στο 80ο λεπτό και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ένα πεντάλεπτο αργότερα με τέρμα του Λάμπρου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Κωνστάντιος-Κελεπούρης
ΓΚΟΛ: 41′ & 45′ & 80′ Σίμωσης, 85′ Λάμπρου.
Δροσιά (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής, Τουλίτσης, Γ. Αγγελάτος (52′ Τζέμος), Τζαφέρος, Προβής, Γ. Ζαχαριάς (71′ Πάνου), Σ. Ελευθερίου, Μαστροκώστας, Χ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς (78′ Σουλιωτάκης), Σεϊνταράσι.
Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Ν. Μητακίδης, Δήμου, Δ. Αγγελάτος, Κουτσαυλής, Βελαέτης, Μ. Αναστασίου (83′ Βελής), Γιαντόμ (65′ Λ. Πιλάτης), Β. Αναστασίου, Χ., Σίμωσης, Ν. Ζαχαριάς (61′ Λάμπρου), Βρέττος (74′ Κρόκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου