Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1-0

Με νέο τεχνικό πλέον, τον Γιάννη Μπασούκο, το Αυλωνάρι πήρε ισοπαλία στο Βασιλικό, 2-2 από τον Λήλα και σήμερα στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄ υποχρέωσε σε ήττα τους ΄΄Νερατζούρι΄΄!


Ο ΑΟΧ δεν είχε σήμερα στην αποστολή του τον τραυματία Καραχάλιο, τον τιμωρημένο Τόλη, ενώ δεν έπαιξε και ο Γιάννης Θωμάς, αφού ο διαιτητής του αγώνα δεν επέτρεψε την συμμετοχή του λόγω της κάρτας υγείας του.
Οι του ΑΟΧ διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς με την ίδια κάρτα υγείας και με την υπογραφή συγκεκριμένου γιατρού ο Θωμάς αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα του ΑΟ Υπάτου, όπως και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Ερέτριας την περ. εβδομάδα. 

Μόλις στο 1' φάουλ του Γιώργου Μαστροκώστα απέκρουσε ο Αγριόδημος.
Στο 5' από σέντρα του Παππά η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος του δοκαριού.
Στο 32' σουτ Μανδράκα, έδιωξε ο Αγριόδημος και στη συνέχεια κέρδισε φάουλ ο Μπράχα. Το εκτέλεσε ωραία ο Μαστροκώστας, αλλά απέκρουσε πάλι ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας.
Στη συνέχεια και για περίπου δέκα λεπτά (35'-45') ο ΑΟΧ ανέβασε απόδοση και πίεσε αρκετά τους γηπεδούχους.
Στο 35' ο Καρατζάς του ΑΟΑ κατάφερε να διώξει, πριν η μπάλα φτάσει στον Παλαιολόγο, ο οποίος ήταν σε θέση βολής.
Στο 40' ήταν η σειρά του Κιούση να πέσει στα πόδια του Κολιόπουλου και να απομακρύνει τον κίνδυνο
Στο 41' κεφαλιά του Τρεπεκλή μπλόκαρε ο Κιούσης.
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47' ο Γιώργος Κοκκάλας βρέθηκε στη περιοχή του ΑΟΧ, ανατράπηκε από τον Γκούβερο και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Καρατζάς εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και έκανε το 1-0.
Ο ΑΟΧ προσπάθησε για την ισοφάριση και στο 63' μετά από προβολή του Τρεπεκλή μέσα στην περιοχή, ο Κιούσης απέκρουσε σωτήρια και κράτησε το 1-0 για το Αυλωνάρι.
Στο 83' και πάλι ο Τρεπεκλής σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Γενικότερα ο ΑΟΧ είχε μία υπεροχή στο β' ημίχρονο, αλλά την περισσότερη ώρα ήταν φλύαρη και δεν αντέδρασε δυναμικά μετά το γκολ που δέχτηκε, αν εξαιρέσουμε την προβολή του Τρεπεκλή στο 63'.

Διαιτησία: Κηρύκος, Γ. Νικολάου-Μαρίνος.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Γιωρ. Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Καρλής (70' Καράπας), Ηλιόπουλος (84' Ντραγκότι), Παππάς, Γ. Κοκκάλας (92' Φωτιάς), Μπράχα (46' Τσαλιαγκός), Μανδράκας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παν. Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Γκούβερος, Τζάβρας, Πάλλης (84' Λιάσκος), Τσούτης, Πετρογιάννης (60' Μπασινάς), Τσίμπος, Παλαιολόγος, Λάζρι (60' Βαλκάνος), Τρεπεκλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου