Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΑΡΤΑΚΗ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 2-1




Μεγάλη νίκη, την 2η στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟΝΑ επικρατώντας της Κορίνθου με 2-1 και άφησε οριστικά πίσω του το κακό ξεκίνημα των πέντε πρώτων αγωνιστικών που τον είχε φέρει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Η Ν. Αρτάκη ήταν εξαιρετική και αν εξαιρεθεί το πρώτο 20λεπτο της επανάληψης που κάθισε αδικαιολόγητα και ευτυχώς δεν στοίχισε, ήταν εμφανώς ανώτερη και είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.    

Oι γηπεδούχοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και πίεσαν την αντίπαλη εστία δείχνοντας ότι θέλουν να γίνουν το αφεντικό στο ματς. Στο 11΄μετά από βαθιά μπαλιά του Βεζιρτζόγλου ο Αθανασόπουλος προ του Τσίγκα σταμάτησε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή και είδε κίτρινη κάρτα. Από την εκτέλεση φάουλ με κομπίνα ο Βεζιρτζόγλου σούταρε ο γκολκίπερ της Κορίνθου ήταν σε ετοιμότητα.
Επτά λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία για τους ερυθρικίτρινους. Μπαλιά ακριβείας στον κενό χώρο από τον Ντελέκο ο Σπανός πλάσαρε αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Κωστόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Πολύ ωραία κομπίνα στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαυρόπουλος με πάσα στον Παπαδάκη αυτός έστρωσε στον Ντελέκο που έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα
Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού το μακρινό σουτ του Ντελέκου δεν βρήκε στόχο. Στο 31΄γύρισμα του Τσίγκα ακολούθησε σύγχυση στην περιοχή ο Σπανός έκανε δυνατή πάσα στον Βεζιρτζόγλου και χάθηκε η ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Δυο λεπτά αργότερα ο Τσίγκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσιριγώτη με τον διαιτητή Στάμο να καταλογίζει αμέσως την παράβαση. Ο Βεζιρτζόγλου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ανοίγοντας το σκορ.
Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 1 λεπτό των καθυστερήσεων με την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου να περνάει λίγο έξω  από το αριστερό δοκάρι του Αθανασόπουλου.
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄μέρους ο Βεζιρτζόγλου έβγαλε για τον Ντελέκο που υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ από τον β΄βοηθό  Όντο ξεσηκώνοντας έντονες διαμαρτυρίες σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο. Στο 67΄ ο Ράπτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή έδιωξε ασθενώς ο Ναβροζίδης το ριμπάουντ από τον Γεωργίου που γύρισε και ο Αγγελόπουλος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.
Από εκείνο το σημείο οι παίκτες του Μιχάλη Μαύρου ξύπνησαν και πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα. Στο 75΄ πολύ ωραίος συνδυασμός για τους γηπεδούχους με τον Λειβαδίτη να γυρίζει παράλληλα και ο επερχόμενος Χατζηστάμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.  2-1 στο 75΄.
Στο 85΄Το συρτό σουτ του Πατερίτσα εξουδετέρωσε ο Αθανασόπουλος και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων λαχτάρισαν οι γηπεδούχοι με την σέντρα σουτ του Κατσούκη να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ναβροζίδη.
ΑΟΝΑ (Μ. Μαύρος): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης (68΄ Λειβαδίτης), Ντελέκος, Σπανός (63΄ Πατερίτσας), Βεζιρτζόγλου (93΄Κνέζεβιτς), Τσίγκας
Κόρινθος (Χ. Καρσιώτης): Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φίλης, Δημητρίου, Ντερτιλής, Μαγγίνας (46΄Κόκκινος), Αγγελόπουλος (85΄ Παπανικολάου), Τσιριγώτης (77΄Τσατσόπουλος), Γεωργίου, Ράπτης, Κατσούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου