Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΛΗΛΑΣ-ΔΡΟΣΙΑ 2-1


Σε ένα μέτριο παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος, οι πολλές μονομαχίες και οι συχνές διακοπές λόγω τραυματισμών και όχι μόνο ο Λήλας με άριστη αμυντική τακτική και καλές κόντρα επιθέσεις έκανε την ολική ανατροπή και πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στην Δροσιά που προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μετά το 1-1 ανεβάζοντας τις γραμμές της αλλά δεν έβρισκε την τελική πάσα η το τελικό σουτ απέναντι σε οργανωμένη άμυνα.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για τον εις βάρος τους καταλογισμό του πέναλτι στο 50' σε μια φάση που αρχικά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αλλά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Κανάνι κάτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.
Στο 50' ο διαιτητής Βελέντζας έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ του Λήλα σε μία δύσκολη κι αμφισβητούμενη φάση. Στην αρχή, οι του Λήλα φώναξαν για χέρι, αλλά ο Βελέντζας άφησε το ματς να εξελιχθεί, με τον Κανάνι να βρίσκεται στο έδαφος και τότε ο Βελέντζας σφύριξε πέναλτι, με τους παίκτες της Δροσιάς να ζητάνε διευκρινήσεις για την παράβαση.
Ο αρχηγός του Λήλα Γιώργος Παπίλας με ψυχραιμία εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και έκανε το 1-1.
Στο 72' ο Κανάνι, που επέστρεψε στην αποστολή μετά από απουσία δύο εβδομάδων, έκλεψε την μπάλα στο κέντρο κι έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο.
Την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Αναγνώστου κι αυτός με πλασέ έκανε το 2-1.
Στο 77' αποβλήθηκε για εξύβριση σε αντίπαλο ο Λάμσε και ο Λήλας έμεινε με δέκα παίκτες.
Η Δροσιά προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στα καρέ του Λήλα, αλλά το έκανε με ανορθόδοξο τρόπο (στο β' ημίχρονο πέρασαν στο ματς και οι Χάρης Ελευθερίου και Βαρσαμάς που έδωσαν πνοή, αλλά ο ΑΠΚΟ σήμερα δεν είχε ουσία και ...ιδέες να φτάσει οργανωμένα στο γκολ).
Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις κινδύνεψε να δεχτεί και τρίτο γκολ σε αντεπιθέσεις του Λήλα με τον Αναγνώστου και τον Κανάνι.
Το ματς είχε πολλές διακοπές και καθυστερήσεις. Στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ροντέο, με τον Λήλα να δείχνει χαρακτήρα και να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους και τον ΑΠΚΟ να ...ξεχνάει το καλό της πρόσωπο στη Δροσιά, εκεί όπου θα υποδεχτεί την Χαλκίδα την ερχόμενη αγωνιστική.

Την κόκκινη είδε από τον Βελέντζα και ο προπονητής του ΑΠΚΟ Ντράγκαν Κνέζεβιτς.
Διαιτησία: Βελέντζας, Ιωάννου-Δούκας.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Μαντάς, Κικίδης, Καραλής, Χαζαρίδης, Αντ. Τζαφέρος, Λάμσε, Παπίλας, Αναγνώστου, Στρατής (89' Ghjnaj), Κανάνι, Κούκα (95' Βαγγέλη).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Οικονομίδης, Γιωρ. Τουλίτσης, Σεινταράσι, Χρ. Τζαφέρος, ΠροΒής (74' λ.τρ. Φρυγανάς), Σουλιωτάκης, Σωκρ. Ελευθερίου, Γιωρ. Ζαχαριάς, Τζέμος (53' Χρ. Βαρσαμάς), Νικ. Μαστροκώστας, Κορκόδειλος (46' Χαρ. Ελευθερίου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου