Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3-3:



Για τους γηπεδούχους είναι ο πρώτος βαθμός που αποσπούν στο πρωτάθλημα μετά από ενεά αγωνιστικές, ενώ για τον Απόλλων Ερέτριας είναι ο ένατος βαθμός.
Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και θα μπορούσαν να το κερδίσουν και οι δυο ομάδες.

Στο 7' ο Παναγιώτης Ρούσσος με δυνατο σουτ έκανε το 0-1 με το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Αμέσως με τη σέντρα έγινε η ισοφάριση με κεφαλιά από τον Νίκο Περήφανο που ήρθε το καλοκαίρι στο Μπούρτζι από την Κήρινθο.
Στο 43' σε σουτ του Ντουλελλάρι η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή της σούταρε ο Περήφανος. Η μπάλα πέρασε τη γραμμή με υπόδειξη του βοηθού κ. Κοντογιαννίδη και η Ερέτρια ξαναπήγε στη σέντρα (1-2).
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους, ο Μουτουσίδης σε κόντρα επίθεση ισοφάρισε σε 2-2, σκοράροντας σε τρίτο ματς από τα τέσσερα που έχει αγωνιστεί με τον Απόλλωνα.
Στο 66' με ωραία εκτέλεση φάουλ από το Δημήτρη Μπασούκο, οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν μπροστά στο σκορ.
73' Κώστας Κολιοπουλος με εύστοχο πέναλτι (σπρώξιμο μέσα στην περιοχή) διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Στο 93' αποβλήθηκε ο Ζαχαρόπουλος της Ερέτριας με 2η κίτρινη.

Διαιτησία: Καρράς, Παππάς-Κοντογιαννίδης.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Λύκος, Ντούνας, Κ. Κολιόπουλος, Π. Μαραγκός, Περήφανος (72′ Τόγκος), Ντουλλελάρι (89′ Ντούρμας), Ντουλαβέρης, Αποστόλου, Κρεμασμένος (65′ Τζάνος), Μακρής (77′ Εμμανουέλ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Αντώνης Τσαραντάνης): Τόρα, Καραμπέτσος, Ζαχαρόπουλος, Ρούσσος, Μπισμπικόπουλος, Ευγενίου (78′ Λάμπρου),Αντ. Κικίδης (67′ Συκάς),  Αντζέλι, Μπασούκος, Μουτουσίδης, Πετράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου