Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Αρης Αγ.Ιωάννη--Κριεζά 1-3


Στο Α' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε θέαμα με 3 γκολ, δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Στο Β' ημίχρονο κυριάρχησαν τα νεύρα και η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μήτρου για τα Κριεζά και του Πανοβασίλη για τον Αρη.

Στο 6' τα Κριεζά πρηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Μήτρου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αντώνενα και έκανε το 0-1.
Στο  13'ο Αρης είχε δύο ευκαιρίες με τον Πανοβασίλη να σουτάρει άουτ στην πρώτη περίπτωση και τον Γούναρη να σταματάει σουτ του Πιλάτη στην δεύτερη.

Στο 38' τα Κριεζά είχαν οριζόντιο δοκάρι σε ωραίο δυνατό σουτ του Δημήτρη Λαθουρά.
Στο 39' ο Αρης ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Πανοβασίλη από κοντά.
Στο 43' σε καλά οργανωμένη επίθεση των φιλοξενούμενων ο Μήτρου με σουτ έστειλε την μπάλα στο δομάρι και στη επιστροφή ο Δημήτρης Λαθουράς με βολ πλανέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
Στο 59' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λευτέρης Μήτρου για χτύπημα σε αντίπαλο.
Στο 69' ο Γούναρης έκανε φανταστική απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ του Κουϊμτζίδη.
Στο 85' ο Πανοβασίλης δέχτηκε κόκκινη κάρτα όταν ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ λίγο έξω από την περιοχή και από την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Λαθουρά τα Κριεζά έκαναν το τελικό 1-3.
Αρης Αγ.Ιωάννη ( Σάκης Νικολάου).
Αντώνενας, Νικολάου(23' Μακρύγιαννης), Μπράχο, Πιλάτης(46' Μυτάφης 75' Ποδαράς), Μπιμπίκας, Καρατζάς Κ, Φωτιάς, Πρωτόπαπας, Κουϊμτζίδης, Πανοβασίλης, Στουραϊτης.





Κριεζά ( Γρηγόρης Γκογκορώσης).
Γούναρης, Νόνας( 63' Μήτρου Στ), Αθανασίου, Μήτρου, Καρατζάς Β, Μεγαρίτης, Λαθουράς  Σπ, Λυκούρης(80' Αθανασίου), Λαθουράς Δ(86' Πάλλης), Περιβολάρης, Λύκος(63' Δημολιάννης Ι).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου