Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΑΟ Χαλκίς-Απόλλων Ερέτριας 0-2


Ο Απόλλων Ερέτριας κέρδισε τον ΑΟ Χαλκίς με 2-0, σε αγώνα για την έβδομη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.
Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του αγώνα έγινε στο 23′, όταν οι ‘νεραντζούρι’ είχαν ένα καλό σουτ με τον Κολιόπουλο με τον Τόρα να αντιδρά αποτελεσματικά, ενώ στο 35′ ο Μπασούκος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή όμως η τελική του προσπάθεια δεν βρήκε στόχο
. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Πετράκης πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε, αλλά και ο Αγριόδημος απέκρουσε σωτήρια. Τελικά στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ο Μπασούκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ -η μπάλα χτύπησε στο τείχος και άλλαξε πορεία- άνοιξε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στη συνέχεια, χωρίς όμως να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία, με την ομάδα της Ερέτριας να ‘κλειδώνει’ τη νίκη στο 90′, με τον Σταματάκο με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 0-2.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Κελεπούρης-Περιβολάρης
ΓΚΟΛ: 48′ Μπασούκος, 90′ Σταματάκος.
ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Γκουβέρος (86′ Καρβελάς), Τζάβρας, Θωμάς, Τσούτης, Λάζρι, Μπασινάς (55′ Παλαιολόγος), Λιάσκος (62′ Πετρογιάννης), Τρεπεκλής (75′ Πάλλης), Τσίμπος.
Απόλλων Ερέτριας (Αντώνης Τσαραντάνης): Τόρα, Καραμπέτσος, Ζαχαρόπουλος, Αντζέλι, Μπισμπικόπουλος (46′ Σμπιλίρης), Κικίδης, Μουτουσίδης, Μετσανάι, Μπασούκος (60′ Παντελής), Σταματάκος, Πετράκης (86′ Λάμπρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου