Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΗΛΑΝΤΙΟ-ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 0-4


Με δυο παίκτες που μετακόμισαν το καλοκαίρι στα Φύλλα από την ΑΕ Ληλαντίου, ο Μιαούλης κέρδισε στο γήπεδο Αγίου Νικολάου με 4-0 την ΑΕΛ και προκρίθηκε με άνεση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Ο ένας, μόλις 16 ετών, κάθισε κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων και είναι ο ταλαντούχος Γιάννης Μίχος , γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΑΟΧ Κώστα Μίχου.

Ο δεύτερος αναδείχθηκε και σκόρερ στο σημερινό αγώνα. Είναι ο συνομήλικος του Μίχου, Νίκος Παναγιώτου, που άνοιξε το σκορ στο 20' (0-1) για την ομάδα του Μιαούλη και ο ίδιος ολοκλήρωσε τη νίκη στο 86' (0-4).
Σκόραρε, κάνοντας το 0-2 (44') για το νικητή Μιαούλη και ο "διεθνής" Νίκος Μήτρου που ήρθε κι αυτός τον προηγούμενο μήνα στα Φύλλα από το γειτονικό Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου.
Το 0-3 είχε γίνει στο 58' από αυτογκόλ του Κώστα Αθανασίου, ο οποίος είναι κι αυτός μεταγραφή (από το Αφράτι στο Ληλάντιο)\

Διαιτησία: Βελέντζας, Μπούρικας-Ντόβολης.

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Ρουμελιώτης, Ντούρμας (62′ Ρωμανός), Ματσούκας (53′ Καπουρίτης), Εντόι, Σίμος, Μαΐσόγλου, Αθανασίου (81′ Λαμπρόπουλος), Νικόλαρος, Παπαγεωργίου (85′ Χαρμαντάς), Τζάνος, Καλέντζης.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Παντελής Μάλαμας): Μίχος (89′ Α. Καρβελάς), Γ. Καρβελάς, Καρατζής, Ζαχαρίας, Μπουλίος, Ρούσσος (63′ Μπασούκος), Κατσαρής (85′ Σπενταμίδης), Πόγκας, Παναγιώτου, Μήτρου, Μαντάς (75′ Σεφερλής).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου