Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Προποντίδα-Απόλλων Παραλίας 3-3

Ισόπαλο ήταν το τελικό σκορ στην αναμέτρηση στο ‘Πάρκο Λαού’, ανάμεσα σε Προποντίδα και Απόλλωνα Παραλίας, για την ένατη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Λουκά με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα απ’ την περιοχή. Στο 39′ η Προποντίδα ισοφάρισε με γκολ Γκιόσι σε φάση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο και τέσσερα λεπτά μετά ο Βελούσι εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας του Απόλλωνα και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ για τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Παραλίας(έπαιζε απ’ το 58′ με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μεταξά με δεύτερη κίτρινη) ισοφάρισε σε 2-2 στο 61′ με τέρμα του Γκριτζάλα με τελική σε κενή εστία και έπειτα από σέντρα του Λουκά και έξοδο του τερματοφύλακα της Προποντίδας. Τέσσερα λεπτά μετά η ‘Μπάρτσα’ πήρε και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Στούπα που έκλεψε την μπάλα και με πλασέ πρόλαβε στην έξοδο τον Παμφίλη και έκανε το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89′ με εκτέλεση φάουλ του Λουκά, με την οποία έστειλε και εκείνος για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Νικολάου Γ.-Πασχαλίδης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 58′ Μεταξάς.
ΓΚΟΛ: 39′ Γκιόσι, 43′ Βελούσι, 65′ Στούπας-10′ & 89′ Λουκάς, 61′ Γκριτζάλας.
Προποντίδα (Παναγιώτης Σκόνδρας): Κουσκούτης, Αναγνώστου, Χρυσοστάλης, Π. Μωραΐτης, Σταθόπουλος, Δουρμούσογλου (78′ Συνοδάκης), Στούπας, Βελούσι, Γκιόσι, Καραμούζης (83′ Πάλλης), Παρακάτης (57′ Κηρύκος).
Απόλλων Παραλίας (Παναγιώτης Ελευθερίου): Παμφίλης, Λέκκας (77′ Καράι), Κοροβέσης (64′ Ρωμανός), Ζία, Πατρινός, Κωνσταντόπουλος, Λουκάς, Κηπιώτης, Παναγιώτου (55′ Γκριτζάλας), Μεταξάς, Αρβανάκος (70′ Λεοντάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου