Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Αρτάκη-Παναρκαδικός 2-1

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή σημείωσε η Ν. Αρτάκη επί του  Παναρκαδικού  στο Ν. Κίλιμπας. Οι ερυθροκίτρινοι με απόθεμα ψυχής γύρισαν ένα ματς που μέχρι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου φαινόταν χαμένο και δείχνουν ότι έχουν βάσιμες ελπίδες παραμονής.

Φοβισμένος και άτολμος ξεκίνησε τον αγώνα ο ΑΟΝΑ  με τους φιλοξενούμενους φανερά να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, παραχώρησαν τον έλεγχο του αγώνα προσπαθώντας να χτυπήσουν στην κόντρα.
18 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα λάθος πάσα του Καραλή ο Λυμπερόπουλος με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιουκούδης προ κενής εστίας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Εκπληκτική διπλή ευκαιρία για τους Αρκάδες.
Στο 24΄ εκτέλεση κόρνερ από τον Μπινιώρη, ο Στρέμπας νίκησε στο αέρα την άμυνα των γηπεδούχων και με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 0-1.
Στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου η Ν. Αρτάκη ξύπνησε και έξι λεπτά πριν τη λήξη κατάφερε να ισοφαρίσει. Κόρνερ Ντελέκου ο Μαυρόπουλος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με το κεφάλι κάρφωσε την μπάλα τη μπάλα στα δίχτυα του Ντουντούμη ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 39΄.
Τέσσερα λεπτά αργότερα φοβερή ενέργεια  και σέντρα του Παπαδάκη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για ανατροπή του Σπανού στην προσπάθεια του να πιάσει κεφαλιά. Καθαρό σπρώξιμο πάνω στον επιθετικό του ΑΟΝΑ, αλλά τόσο ο διαιτητής Παναγιωταράς όσο και ο β΄βοηθός Ανδρέου που είχε καθαρό οπτικό πεδίο δεν αξιολόγησαν σωστά την φάση.  
Έξι λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης  αντεπίθεση των φιλοξενουμένων  με τον Γιουκούδη να βρίσκεται σε θέση βολή αλλά να σουτάρει άστοχα
Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναρκαδικό. Ο Γιουκούδης ξεχύθηκε στην κόντρα μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση η μπάλα πλάσαρε η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Ναβροζίδη.
Τρία λεπτά αργότερα κούρσα του Χατζηστάμου από δεξιά που γύρισε παράλληλα ο Σπανός δεν κατάφερε να βρει την μπάλα.
Στο 67΄ οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς. Εκτέλεση φάουλ από τον Ντελέκο ο Καραμπάς με υπέροχη κεφαλιά σημάδεψε την δεξιά γωνία του Ντουντούμη πετυχαίνοντας την ανατροπή μέσα σε αποθέωση. 2-1 στο 67΄.
Από εκείνο το σημείο ο Παναρκαδικός πήρε τον έλεγχο  και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι με σωστή αμυντική διάταξη δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να απειλήσουν.
Στο 90΄ ο Γιουκούδης κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή έκανε την προβολή ο Ναβροζίδης μπλόκαρε.
AONA (Μ. Μαύρος):  Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσο, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης, Ντελέκος, Σπανός (91΄ Λειβαδίτης), Πατερίτσας (80΄ Λούκας), Τσίγκας
Παναρκαδικός (Θ. Στάικος): Ντουντούμης,  Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης (88΄ Νάνος), Γκαντιάγκα, Τσιώλης, Στρέμπας, Γιουκούδης, Λυμπερόπουλος, Στασινόπουλος, Τρέσα (66΄ Μπάρδος), Καναβέτας (55΄ Καπετανάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου