Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-0:

Μετά από 4 σερί ήττες (οι τρεις εκτός έδρας) ο ΑΟΧ επέστρεψε στις νίκες. Επικράτησε στο Στάδιο Χαλκίδας με 2-0 της Βάθειας κι έδιωξε τη ...βαθιά κρίση
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟΧ από την αρχή ήταν πιο κινητικός και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Αλλά και ο Αμαρυνθιακός όταν είχε την μπάλα στα πόδια, προσπαθούσε να βγει μπροστά με κάθετο ποδόσφαιρο και πατούσε την αντίπαλη περιοχή, χωρίς, όμως, να μπορεί να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις (του έλειπε μια καλή τελική πάσα).

Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τη Χαλκίδα στο 42' όταν από πάσα του Κολιόπουλου (από δεξιά μεταφέρθηκε αριστερά) ο Παλαιολόγος με σουτ δεν μπόρεσε να "νικήσει" τον Σακκή που έκανε μεγάλη απόκρουση.
Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον ΑΟΧ. Στο 46' ο Λάζρι με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Σακκή για το 1-0.
Μετά το προβάδισμα του ΑΟΧ, ο Αμαρυνθιακός πίεσε ψηλά και στο 50' ο Βαγγέλης Ρουμπής βγήκε μόνος του απέναντι στον Αγριόδημο, αλλά σούταρε άουτ.
Στο 50' άλλο ένα σουτ -από πλάγια αυτή τη φορά- του Κιμουλιάτη έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 56' ο ΑΟΧ κέρδισε φάουλ. Από εκτέλεση-σέντρα ακριβείας του Θωμά ο Τσίμπος με ωραία κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έκανε το 2-0.
Ο ΑΟΧ έχασε στη συνέχεια άλλες τρεις ευκαιρίες με Τρεπεκλή στο 58', Λάζρι (τετ α τετ στο 59') και Κολιόπουλο (70'), ο οποίος σήμερα έδειξε ότι θα είναι βαρόμετρο για τη συνέχεια και η μεταγραφή του είναι μεγάλη υπόθεση για τη Χαλκίδα.
Στο 75' ο Τρεπεκλής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μετά το 60' πάντως, ο Αμαρυνθιακός έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις και δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση.

Διαιτησία: Σιαπλούρας, Ρέτσας-Μακρής. 


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Ταψής, Γκούβερος, Τζάβρας, Θωμάς (90' Λιάσκος), Τσούτης, Τσίμπος, Λάζρι (89' Μάλλιος), Παλαιολόγος (60' Μπασινάς), Τρεπεκλής, Κολιόπουλος (84' Πετρογιάννης).


ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Σακκής, Αλεξ. Σεφερλής, Μαρ. Καρλατήρας, Λυμπέρης, Κόλλιας, Αντωνίου, Σπ. Κιμουλιάτης, Κ. Αλεξίου (59' Μυρτέζα), Γ. Ζουρμπουλής (64' Χουχούμης), Βαγγ. Ρουμπής, Ζάνιος.  


1 σχόλιο:

  1. 1xbet korean - Online betting in South Korea | legalbet.co.kr
    The best way to play games with 1xbet. Free slot machines, slots, table games. You can also play free casino games online in the comfort of home. 1xbet южная корея

    ΑπάντησηΔιαγραφή