Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ελλήσποντος - Αιδηψός 1-1




Αμφίρροπο ήταν το ματς που έγινε στο γήπεδο Λαμψάκου ανάμεσα στον Ελλήσποντο και την Αιδηψό και ...δεν ανέδειξε νικητή (1-1).
Στο α' ημίχρονο η Αιδηψός στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε δύο πολύ καλές στιγμές για να προηγηθεί.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και απείλησαν δύο φόρες με τον Γιάννη Βασιλείου να σταματιέται από τον Μπάμπη Βασιλείου με ωραίες αποκρούσεις.Στο 39′ είχαμε το γκολ για τον Ελλήσποντο ο Χιούσκα με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα πήγε στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κυριακού και είχαμε το 1-0 για τον Ελλήσποντο.
Στο β' ημίχρονο ο Ελλήσποντος ανέβασε την απόδοσή του, πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Βαγγέλη Ανέστη.
Στο 86' η Αιδηψός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αναστασιάδη, κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Λαμψακιώτες θα κατακτούσαν τη νίκη, στο 91' ...πάγωσαν.Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή που έκανε ο Κατσίμπρας (και αποβλήθηκε) και ο Ιντριντ Μπιμπάι  με εύστοχη εκτέλεση έκανε το τελικό 1-1.
Διαιτησία: Ντούρας, Γάτος-Ι. Ντόβολης.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Καλλιμάνης): Βασιλείου, Σιγανός (85' Νάνος), Μαρίνος, Γεωργίου, Ντούκα, Χύσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Ντούμας.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γουρνάς): Κυριάκου, Α. Σαββόπουλος, Αναστασιάδης, Γιουκάι, Γλυκός, Μ. Αναγνώστου, Μακρής, Ν. Αναγνώστου, Δ. Σαββόπουλος, Ι. Μπιμπάι, Βασιλείου (68' Καρμάι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου