Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Β’ Φάση): Προποντίδα-Απόλλων Ερέτριας 2-1




Tην νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας πήρε η ομάδα την Προποντίδα απέναντι στον Απόλλωνα Ερέτριας με 2-1.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με πλασέ του Τσακλάνου και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκιόσι διπλασίασε τα τέρματα της Προποντίδας
. Η ‘Μπάρτσα’ έχασε πέναλτι με τον Φρυγάνα στο 21ο λεπτό. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης η ομάδα της Ερέτριας είχε δοκάρι με τον Μετσανάι και στο 60′ ο Πετράκης μείωσε σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης που θα οδηγούσε το παιχνίδι στην παράταση, όμως τελικά το 2-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε με την Προποντίδα να πανηγυρίζει την πρόκριση απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας.
ΓΚΟΛ: 31′ Τσακλάνος, 45’+ Γκιόσι-60′ Πετράκης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γκάτσος/Πασχαλίδης-Καρβελάς.
Προποντίδα (Δημήτρης Καραγιάννης): Κουσκούτης, Π. Μωραΐτης (46′ Κ. Παπακωνσταντίνου), Θαλάσσης, Χρυσοστάλης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος, Γκιόσι, Καραμούζης, Τσακλάνος (90’+3′ Πάλλης), Σιμιτζής (46′ Τζίβας, 76′ Καλντάνι), Δουρμούσογλου.
Απόλλων Ερέτριας (Θωμάς Τσίγκας): Τόρα, Λάμπρου, Πετράκης, Ρούσσος, Μπισμπικόπουλος, Σεχάι (46′ Τσίγκας), Σταματάκος (46′ Μετσανάι), Μήτρου, Μπασούκος, Μώρος, Κ. Τρεγκάι (46′ Κικίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου