Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-5 (ΚΥΠΕΛΛΟ)

Ο Τάσος Μαναρίτσας, που επέστρεψε το καλοκαίρι στο ροπαλοφόρο, έγινε ο πρωταγωνιστής του ματς σκοράροντας τρεις φορές και μάλιστα μέσα στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για τη θριαμβευτική νίκη της ομάδας του.

Στο 22' άνοιξε το σκορ και μετά από 11 λεπτά (33') πέτυχε το 2-0. Λες και είχε βάλει ...χρονόμετρο, ύστερα από 11 λεπτά πάλι, ξαναβρήκε δίχτυα και έκανε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.
Στην επανάληψη μπήκαν πιο χαλαρά οι του Ηρακλή και στο 77' ο Μπαϊμπάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 1-3 γι την ομάδα της Τριάδας, αλλά στο τέλος ο Ηρακλής ξαναβγήκε μπροστά κι έδωσε μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη του με δυο γκολ που πέτυχαν δυο παίκτες που μπήκαν στον αγώνα σαν αλλαγή.
Ο Γκάβαλης στο 85' έκανε το 1-4 και ο Μουτουσίδης (σκοράροντας σε βάρος της πρώην ομάδας του) στις καθυστερήσεις του ματς, διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Διαιτησία: Κασομούλης, Παππάς-Λειβαδιτάκης.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασ. Τσιμιχόδημος): Μώρος, Καραμπέτσος (74' Μυτάκης), Κικίδης, Γκρινιάρης, Κοροβέσης, Πασάι, Ματράκας (83' Καρατζάς), Λούρος, Χρόνης (66' Γούναρης), Τσιμιχόδημος (46' Μπαϊμπάκης), Πατερίτσας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σάκης Μεθενίτης): Μπιμπάι, Ζουλιώτης (68' Σπανός), Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Τσολάκος, Σταματάκος, Γκαράνης (56' Γκάβαλης), Μαναρίτσας (51' Σκριβάνος), Στεργίου, Μήτρου (85' Μουτουσίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου