Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

kkkkk

ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ΕΡΑ ΣΠΟΡ







a






Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Αρτάκη-Εθνικός 2-3 (πέν., κ.δ. & παρ.: 2-2)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Στα πέναλτι κρίθηκε ο αγώνας μεταξύ Αρτάκης και Εθνικού, για την πρώτη φάση του κυπέλλου Εύβοιας.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο όγδοο λεπτό με κεφαλιά του Μουσταφίδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Παπαδάκης με συρτό πλασέ σε φάση τετ-α-τετ ισοφάρισε στο 33′ και ενώ ο ΑΟΝΑ είχε χάσει προηγουμένως ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με τον σκόρερ, τον Γεωργίου και Σπανό. Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για την ομάδα του Πειραιά, με πλασέ του Τ. Χατζηστάμου που δεν ανησύχησε τον Ναβροζίδη που μπλόκαρε άνετα.

Στο 49ο λεπτό ο Τσιάβος έγινε τελικός αποδέκτης αντεπίθεσης και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Εθνικό. Στο επόμενο τέταρτο οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες με σουτ μέσα στην περιοχή με Σπανό και Παπαδάκη, τα οποία μπλόκαρε ο Βουτσινάς και στο 68′ σουτ του Μαστροκώστα απ’ το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά η Αρτάκη ισοφάρισε στο 76′ με κεφαλιά του Σπανόυ από κοντά, που αξιοποίησε σέντρα του Βεζιρτζόγλου, κάνοντας το 2-2. Λίγο μετά τη σέντρα ο Βεζιρτζόγλου δεν μπόρεσε να σπρώξει στην μπάλα στα δίχτυα, με τους αμυνόμενους να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος. Το 2-2 δεν άλλαξε ως τη λήξη του 90λεπτου και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο έβδομο λεπτό της παράτασης ο Καραντάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΝΑ, σε φάση τετ-α-τετ με πλασέ που πέρασε έξω και ελάχιστα δίπλα απ’ το κάθετο δοκάρι, του πορτιέρο του Εθνικού που βρήκε την μπάλα με τα ακροδάκτυλα. Οι γηπεδούχοι ήταν γενικά πιο δραστήριοι και επιθετικοί στην παράταση, όμως το 2-2 δεν άλλαξε και ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι.
Στα πέναλτι ο Εθνικός επικράτησε με 2-3, παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0.
ΓΚΟΛ: 33′ Παπαδάκης, 76′ Σπανός-8′ Μουσταφίδης, 49′ Τσιάβος.
Αρτάκη (Κώστας Κλάδης): Ναβροζίδης, Δ. Χατζηστάμου, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Μπελίτσος, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης, Μαστροκώστας (72′ Κούκα), Σπανός (78′ Λειβαδίτης, λ.τ. 120′ Στούπας), Βεζιρτζόγλου, Καραντάκης.
Εθνικός: Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος (93′ Ζούπας), Παπαγεωργίου, Μουσταφίδης, Μακροστέργιος, Α. Χατζηστάμου (78′ Φιλλιπαίος), Σκεντεράι, Τσιάβος, Διάκος (72′ Γραμματικόπουλος), Λαμπράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου